KOSTNADSFRI TJÄNST

Vi är din personliga partner som förmedlar rätt byggföretag med rätt kompetens
- Till rätt pris.

Totalentreprenad

Totalentreprenad är en vanlig form av byggnation eller renovering där en byggare tar på sig helhetsansvaret och sköter all kommunikation med leverantörer samt underentreprenörer.

Läs mer

Tillbyggnad

Ska du bygga ut ditt hus, bygga till eller förlänga säsongen med ett uthus? Vi hjälper dig att hitta rätt byggföretag som gör jobbet!

Läs mer

Konstruktionsritningar

I samarbete med våra konstruktörer har vi mycket fördelaktiga priser på konstruktionsritningar. Konstruktionsritningar visar i detalj hur något skall byggas. Dessa används för att få startbesked i en bygglovsprocess och underlättar vårt arbete i att begära in jämförbara offerter från våra hantverkare till dig.

Läs mer

Badrum

En badrumsrenovering är ett omfattande och kostsamt projekt. Det ställer höga och tuffa krav på den entreprenör som utför renoveringen. Våra bolag har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar och har alla certifikat som krävs. Vi hjälper dig till en lyckad badrumsrenovering!

Läs mer

Varför ska du välja Byggreferensen?

!

Vi är en trygg partner under hela byggprocessen - ett bollplank och en hjälpande hand vid offert och upphandling av passande byggföretag.

Läs mer om vår process här.

!

Vi har ett unikt samarbete med en av Sveriges största inköpsorganisationer inom bygg. Från deras stora nätverk tar vi fram pålitiliga byggare med branschens alla olika certifikat.
Detta gör att vi kan leverera rätt byggare med rätt certifikat till rätt pris.

!

Vi levererar alltså rätt byggare med rätt kompetens till rätt pris och vi hjälper till under projektets gång.

!

Samarbetet med en av Sverige största inköpsorganisationer inom bygg innebär även fördelaktiga inköpspriser på kvalitetsmaterial- och tjänster. Detta resulterar i ett billigare byggprojekt för dig som kund och unika inköpskanaler.

DESSUTOM ÄR VI 
HELT KOSTNADSFRIA!

Processen

1
Du skickar in din förfrågan, vi går igenom och utvärderar vad som ska utföras.
2
Vi åker ut och tittar på ditt jobb på dina villkor.
3
Vi filtrerar ut relevanta byggföretag från vårt stora nätverk baserat på den information och kravspecifikation som du ställer.
4
Vi tar in offerter från utvalda byggföretag och presenterar dessa för dig.
5
Eventuell djupgående presentation av 1-2 byggföretag.
6
Accept av offert.

Våra byggreferenser

Joakim Ambrosson

Konstruktionsritning för betongplatta samt betongbjälklag

Ritningen blev riktigt bra.

Sara Feinberg

Renovering av två badrum

Byggreferensen har varit precis det bollplank och partner som man behöver när man är okunnig inom bygg och renovering. De har hjälpt oss ta fram konkurrenskraftiga offerter med duktiga hantverkare för badrumsrenovering, elarbeten och lägenhetsrenovering. Det har känts mycket tryggt och vi kommer fortsätta att nyttja Byggreferensen för framtida projekt!