KOSTNADSFRI TJÄNST

Vi är din personliga partner som förmedlar rätt byggföretag med rätt kompetens
- Till rätt pris.

Totalentreprenad

Totalentreprenad är en vanlig form av byggnation eller renovering där en byggare tar på sig helhetsansvaret och sköter all kommunikation med leverantörer samt underentreprenörer.

Läs mer

Tillbyggnad

Ska du bygga ut ditt hus, bygga till eller förlänga säsongen med ett uthus? Vi hjälper dig att hitta rätt byggföretag som gör jobbet!

Läs mer

Arkitekt- och konstruktionsritningar

Vi hjälper dig att ta fram arkitekt- och konstruktionsritningar med mycket fördelaktiga priser. Arkitektritningar visar utformning av en byggnad medan konstruktionsritningar visar i detalj hur något skall byggas. Båda används för att få bygglov samt startbesked i en bygglovsprocess och underlättar vårt arbete att begära in jämförbara offerter från våra kvalitetssäkrade hantverkare till dig.

Läs mer

Badrum

En badrumsrenovering är ett omfattande och kostsamt projekt. Det ställer höga och tuffa krav på den entreprenör som utför renoveringen. Våra bolag har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar och har alla certifikat som krävs. Vi hjälper dig till en lyckad badrumsrenovering!

Läs mer

Varför ska du välja Byggreferensen?

!

Vi är en trygg partner under hela byggprocessen - ett bollplank och en hjälpande hand vid offert och upphandling av passande byggföretag.

Läs mer om vår process här.

!

Vi har ett unikt samarbete med en av Sveriges största inköpsorganisationer inom bygg. Från deras stora nätverk tar vi fram pålitiliga byggare med branschens alla olika certifikat.
Detta gör att vi kan leverera rätt byggare med rätt certifikat till rätt pris.

!

Vi levererar alltså rätt byggare med rätt kompetens till rätt pris och vi hjälper till under projektets gång.

!

Samarbetet med en av Sverige största inköpsorganisationer inom bygg innebär även fördelaktiga inköpspriser på kvalitetsmaterial- och tjänster. Detta resulterar i ett billigare byggprojekt för dig som kund och unika inköpskanaler.

DESSUTOM ÄR VI 
HELT KOSTNADSFRIA!

Processen

1
Du skickar in din förfrågan, vi går igenom och utvärderar vad som ska utföras.
2
Vi åker ut och tittar på ditt jobb på dina villkor.
3
Vi filtrerar ut relevanta byggföretag från vårt stora nätverk baserat på den information och kravspecifikation som du ställer.
4
Vi tar in offerter från utvalda byggföretag och presenterar dessa för dig.
5
Eventuell djupgående presentation av 1-2 byggföretag.
6
Accept av offert.

Våra byggreferenser

Razvan Gall

Byggnation av uterum, altan & tilläggsisolering

Jag vill ta tillfället i akt att tacka er så mycket för all hjälp och stöd under hela mitt projekt. Jag gratulerar mig själv till beslutet att samarbeta med Byggreferensen för mitt projekt. Jag ångrar inte mitt beslut, tvärtom överträffade ni alla mina förväntningar. Ni har varit oerhört stödjande och hjälpsamma och mycket professionella. Jag ser mig själv som väldigt lyckligt lottad som har er som kontakt och jag måste ge er all ära för det. Riktigt, riktigt glad och tacksam för er! Jag önskar er allt gott i livet och jag rekommenderar er till alla som jag hör är i behov av bygghjälp.

Rose-Marie Von Braun

Byggnation av uterum och altan

Om ni som jag haft oturen att hamna i en byråkrats omständlighet så kan jag rekommendera Byggreferensen. Bygglovsprocessen drog ut på tiden men då var det skönt att luta sig mot Byggreferensen. De stöttade och hjälpte till. Därefter ordnade de så att jag fick kontakt och bra pris från en av deras anslutna anbudsgivare som såg till att jag till slut fick mitt uterum. Byggkillarna var mycket lyhörda, proffsiga och sociala. Vi hade en ständig dialog under byggandets gång. Jag är mycket nöjd med mitt uterum och kan varmt rekommendera både Byggreferensen och deras anslutna anbudsgivare.